LOKI Sportegyesület

Köszöntelek a LOKI Sportegyesület oldalán!

II. Patakok kupája

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Állj mellénk!

Légy a LOKI főtámogatója!

Hisszük, hogy a helyi erőforrások hatékony kiaknázása előre viszi közösségünket. A vállalkozói és civil szférának hangsúlyosabb együttműködése, komoly közösségi programok finanszírozását teszi lehetővé, melynek révén olyan hiánypótló projekteket valósíthatnak meg a helyi közösségek érdekében, amelyekkel mások nem foglalkoznak. Arra biztatjuk a vállalkozókat, éljenek a lehetőséggel és 2022. december 25-ig, a 177-es formanyomtatvány kitöltésével ajánlják fel szponzoralapjukat a közösségünk javát szolgáló egyesületünket, a sportoló gyerekeket! Az alábbi gombokra kattintva elérhetőek a formanyomtatvány és a szponzorszerződés modellje, valamint a pénzügyi hivatal útmutatója.

Támogatom!

Állj mellénk!

Alapozzuk jövőnket gyermekeinkre!

Jövőt épít, aki támogatja őket!

Támogasd befizetett adód egy részével egyesületünket!

Eddigi adományok!

Készpénz adakozási lehetőségek!

Készpénz adományokat elfogadunk a Márton Áron Sportcsarnokban, valamint Gyimesközéplok teületén kihelsyezett urnákba! 

Mindenki adományát hálásan köszönjük!

Az összegyűlt adományok egy részét Áron temetésére fogjuk fordítani! A fennmaradó összeget a LOKI egyesületben sportoló gyerekek egészségének megóvására, megőrzésére, a szükséges orvosi vizsgálatok elvégzésére szeretnénk fordítani. Igyekszünk megteremteni annak lehetőségét, hogy ezeket a gyerekeket itt helyben tudjuk periodikusan orvosi vizsgálatoknak alá vetni!

Balla László

Egyesületi elnök

Felhívás: Jótékonysági Gála mérkőzés és adománygyűjtés!

Hírek

Kondráth Piroska tanítónő visszaemlékezései!

Kondráth Piroska imecsfalvi tanítónő visszaemlékezéseÉn kis, fatornyos falumból kerültem ki egész fiatalon. Új életkedvvel indultam az élet küzdelmei megvívására egy távoli világba, Csíkszentdomokosra, ahol két évet töltöttem. Ez a két év emberré formálásomban döntő...

 Események

I CSÁNGÓ KUPA 

Márton Áron Sportcsarnok 2022
15 csapat részvételével zajlott az I Csángó Kupa a gyimesközéploki Márton Áron sportcsarnokban. Az eseményt a Gyimesbükki SE szervezte Gyimesközéplok Önkormányzatával közösen. A torna III. helyezését a Gyimesbükki OLASZOK csapata szerezte meg…

A torna II. helyezettje a Hidegség csapata lett, míg a torna győztese a Komját csapata, akik büntető rúgásokkal szerezték meg a kupagyőzelmet. A torna gólkirálya Antal Szilárd lett, míg a legjobb kapusnak járó díjat Jánó Attila vehette át.

Köszönjük mindenkinek a részvételt!

Hajrá Gyimes!

Fociztak Középlokon

Tizenhat csapat és összesen több mint százötven amatőr sportoló vett részt a Gyimesközéplokon tartott Karácsony-kupa teremlabdarúgó-tornán, amelynek a helyi Márton Áron Sportcsarnok adott otthont. A trófeát a mikóújfalusiak vitték el.

Első alkalommal tartották meg a Karácsony-kupa teremlabdarúgó-tornát Gyimesközéplokon, amelyet Zamă Orbán Róbert a helyi polgármesteri hivatallal együttműködve szervezett. A gyimesközéploki Márton Áron Sportcsarnokban tartott tornán tizenhat csapat több mint százötven labdarúgója vett részt.
A tizenhat csapatot a szervezők négy csoportba osztották, ahonnan a körmérkőzéseket követően a kvartettek első két helyezettje jutott a kieséses szakaszba. A tornán részt vevő csapatok: Flash Team (Fenyéd–Székelyudvarhely), FK Varzelona (Csíkszere­da), Fiság (Csík­szent­györgy), IKU (Mi­kó­újfalu), Golden (Csík­csi­csó), Tusnádfürdő, FK Bükk (Gyi­mes­bükk), Metszetek (Gyi­mes­fel­sőlok), Tankó FC (Gyi­mesközéplok), Komját (Gyimes­felsőlok), Hidegség, valamint a gyimesi fiatalokból álló Góllövők, Blankok, FK Maffia, Olaszok és Gyimesiek csapata.
Az I. Karácsony-kupát az IKU nyerte a Fiság, a Flash Tem és Hidegség előtt. A gólkirályi címért járó különdíjat Tompa Csaba (IKU Mikóújfalu) kapta, aki 21 gólt lőtt a tornán, míg a legjobb kapusnak Sebestyén Norbertet (Flash Team) választották.

Kopacz Gyula

Márton Áron Sportcsarnok

 A névadás Márton Áron csíksomlyói bevonulását idézi, amikor a gyimesi csángók akadályozták meg, hogy püspöküket letartóztassák a kommunista hatóságok.

Málnási Demeter plébános

Foglalj időpontot online!

Sportcsarnok program